closeup-meditation-group.jpg

Mere om  Mindfulness kurser

Mindfulness grupperne er for dig der gerne vil lære at blive mere nærværende i dit liv, og ønsker at finde en dybere ro indeni. På kurset får du enkle redskaber til at genoplade dine ressourcer og passe på dig selv i en travl hverdag. .Mindfulness hjælper dig til  at forebygge stress og reducere stress,. Det reducerer også nedtrykthed og angst som kan opstå som følge af overbelastning. Måske er din stresssituation arbejdsrelateret eller den er opstået i forbindelse med livskriser, sygdom, tab eller andre udfordringer, krav og forandringer. Mindfulness har en gavnlig virkning på alle former for ubalancer.

Mine Mindfulness kurser tager afsat i klassisk Mindfulness træning. Samtidig følger vi 8 sessions programmet i Mindfulness baseret kognitiv terapi og -stresshåndtering (MBCT og MBSR). Et program der specielt er udviklet i forhold til at afhjælpe stress, nedtrykthed og smerter.

Hvorfor Mindfulness kurser?

I stressfyldte livssituationer har vi i særlig grad behov for virksomme redskaber til:

  • At forebygge og håndtere stress og stressrelaterede lidelser

  • At arbejde med tankemylder, nedtrykthed, ængstelse og indre uro

  • At finde indre ro, balance, overblik og overskud

  • At opleve større accept, selvindsigt, fordybelse og livsglæd

  • At huske os selv og lære at give omsorg også til os selv

Du er naturligvis også velkommen, på holdet hvis du “bare” søger fordybelse og endnu større livskvalitet.

På Mindfulness kurserne indgår der udover siddende og liggende øvelser også bevægelse, Mindful Movement i form af lettere Yoga- og kropsbevidsthedsøvelser, samt også kortere oplæg og gruppesamtaler.  Kurset er en afvekslende blanding af fysiske øvelser, liggende og siddende meditationer, oplæg om grundprincipper og filosofi bagved øvelserne, samt gruppesamtaler hvor vi samler op og reflekterer på øvelserne.

 

OBS! Kursus i arbejdstiden

Der er flere og flere der får betalt deltagelse i et Mindfulness forløb via deres arbejdsgiver, og nogen vælger at tage forløbet i arbejdstiden, på linje med andre kurser man ellers deltager i. Undersøg eventuelt om dette vil være muligt for dig.

Læs mere om mine mindfulness kurser og tilmeld dig